Jeg har valgt at lave 2 jordbærtærter fordi de altid er et hit, og ikke mindst for at fejre at det er forår. Derudover lavede jeg en portion muffins som fik en påske make-over.
Der er opskrift på jordbærtærten her.
Jeg havde ikke lavet mine muffins med lakrids shot og æble (som jeg lavede i forbindelse med kagekampen) længe, og besluttede at de skulle med til påskefrokost. Du kan finde opskriften her.
Jeg lavede to forskellige designs;
Til "kurven" har jeg farvet frostingen grøn med pastafarve og tyllet den ud med en græs-tyl. Hanken er Malacos "karamel stjerner". Æggene er Anthon Bergs mandelæg.
Den anden variation har jeg brugt en stor rund tyl til frostingen. Chokoladeskålen er lavet ved at temperere chokolade og sprøjte det ud over små balloner. Når chokoladen er stivnet kan man forsigtigt løsne kanten, og derefter prikke hul på ballonen. Pas meget på, for de er temmelig skrøbelige. Æggene i skålen er ligeledes mandelæg. Nedenfor er et billede af ballonerne
No comments:
Post a Comment