Kagen
185 g smør
185 g rørsukker
4 æggeblommer
4 æggehvider
280 g mel
1½ tsk bagepulver
1½ vaniljestang
1½ dl kærnemælk
50 g kokos
110 g marcipan
Drømmen
100 g smør
150 g kokos
225 g brun farin
½ dl sødmælk
30 g sirup
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Bland smør og rørsukker til sukkeret begynder at blive opløst
- Tilsæt æggeblommer og korn fra vaniljestænger - pisk til det bliver luftigt.
- Si mel og bagepulver i dejen og bland godt.
- Riv marcipanen og put den i dejen sammen med kokos
- Tilsæt mælken under omrøring og rør til en jævn masse
- Pisk æggehviderne og vend dem forsigtigt i dejen
- Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i 10 minutter
- Smørret smeltes sammen med mælk og sirup.
- Tilsæt kokos og brun farin og varm det til lige før kogepunkt.
- Fordel drømmen på kagen lige når den kommer ud af ovnen og bag yderligere i 5 minutter.
No comments:
Post a Comment