Hvis de laves i samme størrelse på billedet bliver der ca. 20 stk.
Ingredienser
75 g blødt smør (stue temperatur)
100 g sukker
50 g brun farin
1 æg
150 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
½ tsk natron
½ tsk fint salt
100 g mørk chokolade (min. 70%)
50 g hasselnødder
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Rør smør og sukker til en ensartet masse
- Tilsæt farin og æg og rør godt.
- Sigt mel, vaniljesukker, natron og salt i og bland til det er fordelt.
- Hak chokolade og nødder groft (efter smag) og tilsæt til dejen.
- Form små kugler af dejen. De må gerne være lidt høje i det.
- Bag dem i ovnen ca. 7 minutter. Efter min mening skal de være bløde og ikke sprøde og det bliver de omkring 5-8 minutter afhængigt af størrelsen.
- Kan både nydes lune eller dagen efter (opbevares i en lukket pose)
No comments:
Post a Comment