Friday, August 22, 2014

Verdens bedste brownies

Når man nu elsker chokolade er en god brownieopskrift et MUST, og jeg vil mene at have fundet frem til den bedste. Den er tung i konsistensen, men alligevel blød og bare lækker. Den har næsten en tone af karamel grundet rørsukkeren. Velbekommen!



Ingredienser
100 g mørk chokolade
150 g blødt smør
275 g rørsukker
1 tsk vaniljeessens
2 æg
100 g hvedemel
2 spsk kakao
100 g valnødder

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Smelt chokoladen over vandbad.
  • Rør smør, sukker og vaniljeessens godt sammen.
  • Pisk de to æg og tilsæt dem smør-massen lidt af gangen. 
  • Sigt mel og kakao ned i dejen.
  • Vend forsigtigt den smeltede chokolade i dejen.
  • Hak valnødderne og vend dem i dejen.
  • Beklæd en springform med bagepapir og hæld dejen i
  • Bag i 30-35 miniutter.

Et lækkert TIP:
Bag brownien i muffinsforme og lav et hul i toppen. Server med den bedste is du har i en fin kugle.

Hvis du har du aluminiumsforme til muffins kan du se om de passer sammen. Sæt muffinsforme med dej i den ene form og sæt den anden form ovenpå. Hvis de 'passer godt' sammen vil der komme en fordybning i dejen fra den øverste form. Bag dem i ovnen med de to forme sat oveni hinanden.
Husk at juster bagetiden :)
Muffins med fin fordybning i toppen
Brownies med stractiatella

No comments:

Post a Comment